Edició 2017

El PESSEBRE VIVENT VIST PER...”

Fernando Marín Blanco és l'artista visual convidat a l'exposició 2017, que per primera vegada endinsa el pessebre en l'univers de la il·lustració.

És l'exposició relacionada amb el Pessebre Vivent de la Torre del Suro que es realitza al casal del barri del Mas Guinardó. Fins ara, havia estat protagonitzada per fotògrafs que interpretaven amb els seus objectius la representació del pessebre. Per aquesta edició Fernando Marín ha optat per obrir aquesta activitat a d'altres disciplines artístiques, en aquest cas, la il·lustració.

Fernando Marín Blanco és llicenciat en Belles arts. La seva expèriencia laboral s’inicia en el món de la docència i continua, a partir del 1982, en el sector de la comunicació participant en projectes de projecció de la ciutat com ara Barcelona mirarà el mar o les Olimpíades de Barcelona 92. És un activista social i veïnal que ha participat en moviments com la recuperació del Born i el barri de la Ribera (1976-2005), el No a la guerra (2003), el Forat de la Vergonya (2000-2003), el Mobbing inmobiliari (2004), el Moviment 15-M (2011) o Recuperem Plaça Sanllehy.