EL PESSEBRE VIVENT DE LA TORRE DEL SURO,

UN REGAL DE NADAL PER A LA CIUTAT DE BARCELONA

- Única representació: dimecres 20 de desembre de 2017, a les 18 hores -

Un pessebre inclusiu i solidari amb la singularitat que els seus actors són persones amb discapacitat intel·lectual.

El Pessebre vivent de la Torre del Suro, que enguany arriba a la 24a edició, és una iniciativa del centre ocupacional Taller Escola Sant Camil, que des de fa més de 50 anys dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual al barri del Guinardó de Barcelona. En total hi participen més d’un centenar d'actors i actrius entre usuaris del centre ocupacional, professionals i col·laboradors d’altres entitats.

La representació, Premi Ciutat de Barcelona de Cultura Popular 2016, es realitza a partir de l’escenificació de quadres estàtics que el visitant del pessebre vivent va trobant en l’itinerari. Aquests quadres són de temàtica diversa, oficis que es perden o desapareguts, bíblics o costumistes.

L’atractiu arquitectònic del pessebre és també La Torre del Suro, un indret excepcional que permet crear atmosferes i ambients difícils d’aconseguir en zones urbanes. Aquest edifici de 1910 és un excel·lent exponent de l’arquitectura modernista de corrent mediterranista. La visita al pessebre vivent és una oportunitat per contemplar-lo amb tot el seva esplendor, ja que la resta de l’any l’accés a la finca és restringit.

El pessebre vivent es pot veure en una única representació el dia 20 de desembre de 2017, a les 18 hores. Accés pel carrer Sales i Ferré 60, de Barcelona. Entrada lliure.