Única representació: dimecres 18 de desembre de 2019, a les 18:00

SINGULARITAT

Un pessebre únic on tots els seus actors són persones amb discapacitat intel·lectual

UN CLÀSSIC DE NADAL

26 anys teixint complicitats amb la ciutat fan d’aquest esdeveniment una cita obligada i especial pels visitants

El Pessebre vivent de la Torre del Suro, que enguany arriba a la 26a edició, és una iniciativa del centre ocupacional Taller Escola Sant Camil, que des de fa més de 50 anys dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual al barri del Guinardó de Barcelona. En total hi participen més d’un centenar d'actors i actrius entre usuaris del centre ocupacional, professionals i col·laboradors d’altres entitats.

La representació, Premi Ciutat de Barcelona, es realitza a partir de l’escenificació de quadres estàtics que el visitant del pessebre vivent va trobant en l’itinerari. Aquests quadres són de temàtica diversa, oficis que es perden o desapareguts, bíblics o costumistes.

L’atractiu arquitectònic del pessebre és també La Torre del Suro, un indret excepcional que permet crear atmosferes i ambients difícils d’aconseguir en zones urbanes. Aquest edifici de 1910 és un excel·lent exponent de l’arquitectura modernista. La visita al pessebre vivent és una oportunitat per contemplar-lo amb tot el seva esplendor, ja que la resta de l’any l’accés a la finca és restringit.

El pessebre vivent es pot veure en una única representació el dia 19 de desembre de 2018, a les 18 hores. Accés pel carrer Sales i Ferré 60, de Barcelona. Entrada lliure.