És l'exposició relacionada amb el Pessebre Vivent de la Torre del Suro que es realitza al casal del barri del Mas Guinardó del 10 de desembre al 8 de gener. En l'edició d'enguany s'ha optat per experimentar, captant les imatges amb telèfon mòbil amb resultats sorprenents.

L'exposició, que actua d’introducció a la representació del pessebre, és una mirada particular i intimista que s'encarrega a artistes visuals vinculats al Pessebre Vivent de la Torre del Suro i que l'hagin visitat. En aquesta edició l'encarregada d’oferir-nos la seva sensibilitat és GEMMA CALAFELL.

GEMMA CALAFELL forma part de la tercera generació d’una nissaga de fotògrafs. Actualment desenvolupa amb passió l’ofici junt amb la seva germana a l’estudi de Rambla Catalunya 122. La seva especialització és la fotografia d’estudi, el reportatge social i d’empresa. Diu que “No sabem imaginar la vida sense imatges, sense records tangibles. Per tradició i devocióapostem per l’emoció”. Podeu trobar-la a www.calafelllafoto.com

Paral·lelament podreu veure el Pessebre Vivent Vist per Fernando Marín al Centre de Cultura Popular de Sant Andreu del C/ Arquímedes 30 i el Pessebre Vivent vist pel col·lectiu Rocaguinarda a la cafeteria formativa i social MartíCofee de la Ronda del Guinardó 209.