Premsa

EL PESSEBRE VIVENT DE LA TORRE DEL SURO PREPARA LA XXIIIena EDICIÓ.

La representació te la singularitat de que els seus actors son persones amb discapacitat intel·lectual.

El Pessebre vivent de la Torre del Suro va a càrrec del centre ocupacional Taller Escola Sant Camil, que dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual  al Barri del Guinardó de Barcelona. En total hi participaran més d’un centenar de persones entre persones usuaries del centre ocupacional, professionals i col·laboradors d’altres entitats del sector.

El Pessebre Vivent te com activitats paral·leles l’exposició fotogràfica “El pessebre Vivent vist per ...” que es pot veure fins el nou de gener al casal d’entitats del Mas Guinardó, que enguany ha anat a cura del Grup de Fotografia Rocaguinarda. I també un un concurs fotogràfic per Instagram (veure les bases a www.pessebrevivent.cat ).

Un dels atractius del pessebre és La Torre del Suro, datada l’any 1910, ja que és un  excel·lent exponent de l’arquitectura modernista de corrent mediterranista. La visita al pessebre vivent és una oportunitat per contemplar-la  amb tot el seu esplendor, ja que la resta de l’any l’accés a la finca és restringit.

En el pessebre vivent es pot veure en una única representació el dia 21 de desembre de 2016 a les 18 hores accedint al recinte pel carrer Sales i Ferré nº 60 de Barcelona. L’entrada és lliure.

Trobareu més informació a www.pessebrevivent.cat

Dades bàsiques:

REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE VIVENT DE LA TORRE DEL SURO

Data: 21 de desembre

Hora: 18 h

Lloc: C/Sales i Ferré, 60 de Barcelona (entrada gratuïta)

Contactes:

Amadeu Carbó 934550766 amadeu@santcamil.org

Sergi Gil 934550766 sergi@santcamil.org